OVER ONS

Visie

We willen onze manier van denken veranderen, zodat in de moderne levensstijl duurzaamheid en bewustwording het nieuwe normaal is. We willen de brug zijn tussen comfort en duurzaamheid.

We zien het als onze verantwoordelijkheid.

 

-

Missie

footprint-removebg-preview.png

Onze missie is om een ​​plasticvrije, duurzame modewereld te creëren. En uiteindelijk een plasticvrije, duurzame wereld.

De tijd om te veranderen is nu

-

Doelstellingen

Tegen 2022 willen we onze impact op de samenleving vergroten om de effectiviteit, duurzame verpakkingen, duurzame kleding en bewustwording te vergroten.

Klaar om aan je duurzame reis te beginnen?

-

WIE ZIJN WIJ

Blaces is een merk in duurzame, moderne kleding en accessoires. We willen bijdragen aan zowel de economie als het milieu. Om beide te doen, kwamen we op het idee om duurzame kleding te maken. Dit betekent dat we alleen stoffen en producten gebruiken die gemaakt zijn van biologische bronnen. Zo leveren wij kwaliteitsproducten die langer meegaan dan goedkopere stoffen. Dit heeft een grote invloed op het verminderen van afval en het verminderen van de impact op onze planeet.
Onze producten zullen een beschrijving bevatten waarin staat welke stoffen worden gebruikt. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Blaces-Forest

Wij geven om de natuur.

WAAROM DUURZAAMHEID?

De gezondheid van onze planeet en haar bevolking neemt met de jaren langzaam af, door onze ongezonde levensstijl en de producten die we dagelijks gebruiken. We vergiftigen onze eigen wereld en lichamen. Het grootste probleem waarmee wij als mensheid worden geconfronteerd, is plastic, 's werelds grootste vervuilende bron.
Daarom heeft Blaces het doel om een ​​plasticvrije industrie te creëren, en uiteindelijk een plasticvrije wereld.

We willen bijdragen aan de bevolking en de planeet, door ons te concentreren op specifieke problemen die meer te maken hebben met de wereld waarin we leven. Door bewustzijn te verspreiden en het belang van onszelf verantwoordelijk te houden voor de schade die we dagelijks aanrichten. basis, willen we onze gewoonten veranderen. Om de kleine gewoontes die onderbewust zijn te veranderen en vervolgens bewust te maken.

"Verandering moet ergens beginnen, en zelfs als het in het begin een beetje ongemakkelijk is, is het de moeite waard als de verandering ten goede is. Het wordt tijd dat we allemaal veranderen, een klein beetje. Wat we kunnen, waar we kunnen.
Voordat het te laat is.."

NATUUR & MILIEU

Zoals we allemaal weten, doet de planeet het momenteel niet zo goed. Meestal door levensstijl en gewoonten over de hele wereld. We willen graag bijdragen aan dit probleem door te investeren en te helpen in liefdadigheidsorganisaties die zich richten op het verbeteren van onze planeet en het milieu.
Blaces investeert in het milieu, daarom planten we bomen. Voor elk bedrag dat onze klanten uitgeven, investeren we weer in de natuur. We besteden veel tijd aan het ontwikkelen van onze Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) om een ​​nieuwe manier van mode voor de wereld te creëren.

 

We ontwikkelen ook ons ​​eigen goede doel!

Als je een bijdrage wilt leveren en ons hierbij wilt helpen, of ideeën hebt, neem dan contact met ons op!

Annual Reports
 
Blaces Annual Report 2020

Gevestigd in

 

Nederland

Hemelrijk 33

Arnhem, 6811 ER

 

Ma-zo: altijd open

 

-